Sorter efter
  • Pris
  • Postnr

Rummelig indflytningsklar villa

Spurvevej 21, 7160 Tørring

6
27
Rummelig indflytningsklar villa På en lukket stikvej i en godt og familievenligt kvarter udbydes denne yderst velholdte villa til salg. Her er integreret carport, 5 kWh solcelleanlæg, Genvex ventilationsanlæg, stor lukket terrasse, nem anlagt have og en virkelig god indretning med god plads til hele familien.
2.575.000 kr.
SOLGT
Vis sag
SOLGT

Sommerhus med unik beliggenhed

Strandengen 12, 7130 Juelsminde

4
23
Vi udbyder her et sommerhus med en helt unik beliggenhed. Huset ligger lige ud til en kanal, så omgivelserne er yderst smukke - og det er huset også. Inde får man to værelser og et badeværelse med spa, mens boligens mørke ydre og prægtige vinduesparti præsenterer sig flot udefra. Man bliver budt velkommen af en træterrasse og en overdækket hoveddør.

Flot sommerhus med udsigt til Asvig

Trekanten 10, 7130 Juelsminde

3
20
Indendørs Huset er lyst og indbydende; med en hyggelig stue med en brændeovn og tv med udenlandske tv-kanaler. Der er et spiserum, hvor man kan sidde og spise sine måltider. I forlængelse deraf er der en udestue med en sofagruppe, hvor det er oplagt at drikke sin kaffe og nye et stykke kage, mens man spiller brætspil.
1.400.000 kr.

Hyggeligt sommerhus

Kløvervej 465, 6990 Ulfborg

5
21
Velholdt og indflytningsklar sommerhus beliggende kun få km fra Vesterhavet, og kun 20 min kørsel fra Søndervig hvor der opføres et stort vandland. 5 min. gang fra sommerhuset finder du den hyggelige Sandholm Havn, hvor der er et slæbested, hvor man kan sætte en mindre båd i fjorden. Sommerhuset er pudset er løbende moderniseret med nyt listetag, vinduer mm.
695.000 kr.
SOLGT
Vis sag
SOLGT

Ny pris - Nedsat med 125.000,-kr.

Krusbjergvej 14, 6870 Ølgod

6
23
Ønsker du en land-ejendom - hvor en hyggelig bolig stemmer overens med en hyggelig parklignende have - så er ejendommen her for dig. Meget velholdt land-ejendom beliggende centralt i Krusbjerg med kort afstand til Ølgod. Land-ejendommen er totalrenoveret i 2000 og omgivet af en parklignende have på næsten 1 HA.

Meget velholdt landejendom

Krusbjergvej 14, 6870 Ølgod

5
23
NY PRIS - nedsat 125.000 kr. Ønsker du en land-ejendom - hvor en hyggelig bolig stemmer overens med en hyggelig parklignende have - så er ejendommen her for dig. Meget velholdt land-ejendom beliggende centralt i Krusbjerg med kort afstand til Ølgod. Land-ejendommen er totalrenoveret i 2000 og omgivet af en parklignende have på næsten 1 HA.
1.150.000 kr.
30 Resultater fundet.Vis pr. side
Gratis salgsvurdering
Ingen binding – Solgt eller gratis
Stort køberkartotek
Stort lokalkendskab og kundekreds
Bestil en salgsvurdering nu!

Dit navn *

Dit telefonnummer *

Din e-mail

Adresse på ejendom der skal sælges*