Sorter efter
  • Pris
  • Postnr

Hyggeligt sommerhus

Kløvervej 465, 6990 Ulfborg

5
21
Velholdt og indflytningsklar sommerhus beliggende kun få km fra Vesterhavet, og kun 20 min kørsel fra Søndervig hvor der opføres et stort vandland. 5 min. gang fra sommerhuset finder du den hyggelige Sandholm Havn, hvor der er et slæbested, hvor man kan sætte en mindre båd i fjorden. Sommerhuset er pudset er løbende moderniseret med nyt listetag, vinduer mm.
695.000 kr.
SOLGT
Vis sag
SOLGT

Meget velholdt villa med værkstedsbygninger

Lindbjergvej 24, 6870 Ølgod

8
24
Meget velholdt ejendom beliggende i en minde landsby - Lindbjerg med kort afstand til Ølgod. Ejendommen er et tidligere smedeværksted bestående af moderniseret og meget velholdt privat-beboelse samt store anvendelige og velholdte værksteds-bygninger. Privat-beboelsens indretning: bagindgang til stor gildesal/aktivitetsrum på ca.

Meget velholdt land-ejendom med parklignende have

Krusbjergvej 14, 6870 Ølgod

6
23
Ønsker du en land-ejendom - hvor en hyggelig bolig stemmer overens med en hyggelig parklignende have - så er ejendommen her for dig. Meget velholdt land-ejendom beliggende centralt i Krusbjerg med kort afstand til Ølgod. Land-ejendommen er totalrenoveret i 2000 og omgivet af en parklignende have på næsten 1 HA.
1.275.000 kr.
27 Resultater fundet.Vis pr. side
Gratis salgsvurdering
Ingen binding – Solgt eller gratis
Stort køberkartotek
Stort lokalkendskab og kundekreds
Bestil en salgsvurdering nu!

Dit navn *

Dit telefonnummer *

Din e-mail

Adresse på ejendom der skal sælges*