Nyere stokerfyr

113 m² - Ikastvej 49, 7361 Ejstrupholm

Beskrivelse

Velholdt og velindrettet villa i tæt på Ejstrupholm

Denne gode villa ligger dejligt i landlige omgivelser i udkanten af Smedebæk kun 4 km fra Ejstrupholm, der har både indkøb, skole, børnehave og idrætsfaciliteter. Hvis man ønsker flere muligheder, ligger Ikast blot 12 km væk, og på 10 minutter når man motorvejen, der fører mod Herning og Aarhus.
Villaen fremstår præsentabel med pudset facade i lys grå, pudset og malet i 2015, sort sokkel og nyere vinduer i hvide rammer fra 2008. Forhaven er enkelt anlagt med granit, og den gøres let hyggelig og præsentabel med et par dekorative blomsterkrukker.

Villaen er i to plan, og der er god udnyttelse af de 113 m2. Centralt indeholder stueplan et godt køkken-alrum. Køkkenet er med komfur, køleskab, fryser og pæne skabe, og i alrummet får man en dejlig spiseplads mellem vinduet og den åbne bue ind til stuen. Stuen er lys og rummelig og har god plads til sofaarrangement, hyggekrog med lænestole samt børneleg på gulvet. I stueplan er der desuden et pænt badeværelse med badekar og pæn håndvask med underskab, et praktisk viktualierum ved siden af køkkenet, et stort lyst værelse med håndvask, en baggang med en pæn trappe til 1.salen.

1.salen indeholder et stort soveværelse med indbyggede skabe, et godt lyst værelse samt en rummelig repos, hvor der evt. kan være skabe/reoler til opbevaring.
Fra baggangen er der udgang til en dejlig overdækket vestvendt terrasse, hvor man sidder godt i læ og kan nyde sommerdagene, også selv om det skulle være gråvejr. Her er god plads til havemøbler, og der er mulighed for at nyde mad fra grill.
På bagsiden af huset finder man en stor ugeneret have med god plads til både afslapning og leg på den store græsplæne. Til huset hører en garage og i tilknytning til den et skur med plads til opbevaring af fx havemøbler og redskaber.

Her får man meget hus for pengene, og villaen er således ideel for førstegangskøbere. Den kan fint bebos, som den er nu, men har man mod på renovering, er der mulighed for at få en helt up to date villa med den indretning, man ønsker.

Adresse Oplysninger
By : Ejstrupholm
Postnr : 7361
Vejnavn : Ikastvej
Husnr : 49
Longitude : E9° 15' 39.2''
Latitude : N56° 0' 29.1''
Villa Til salg
 • Sagsnummer : 1639MS
 • Kontantpris : 550.000 kr.
 • Udbetaling : 30.000 kr.
 • Ejerudgift : 927 kr.
 • Brutto ex. ejerudgift : 2.618 kr.
 • Netto ex. ejerudgift : 2.152 kr.
 • Boligareal : 113 m2
 • Grundareal : 690 m2
 • Antal rum : 3
 • Byggeår : 1927
 • Energimærke : F
Pris: 550.000 kr.
Gratis salgsvurdering
Ingen binding – Solgt eller gratis
Stort køberkartotek
Stort lokalkendskab og kundekreds
Bestil en salgsvurdering nu!

Dit navn *

Dit telefonnummer *

Din e-mail

Adresse på ejendom der skal sælges*