Billigt sommerhus med god beliggenhed.

56 m² - Lykkevej 24 , 7620 Lemvig

Beskrivelse

Midt i det hyggelige Trans Ferieby, udbydes dette hvid malet fritidshus nu til salg. Beliggenheden er i top helt tæt på stranden og det smukke og barske Vesterhav, der blandt andet indbyder til badning og lange gåture. Her er rig mulighed for unik og uforstyrret feriehygge, og naturen hér i dette område tilbyder noget helt specielt uanset på hvilken årstid man holder ferie og fridage her. Huset er et hvidmalet træhus fra 1970 med eternittag, og er løbende renoveret med flot badeværelse med spa.

Feriebyen består af i alt 40 fritliggende fritidshuse. Arealet på i alt 70.040 m2 betegnes som fællesareal.

Huset er rigtigt fint vedligeholdt af ejeren. Den er indrettet med køkken og stue i et, og derved kan familien være samlet uanset om der laves mad, spilles spil, eller læses gode bøger. Det centrale rum har god plads til både spisebord samt sofagruppe, og ud mod vest er der et stort vinduesparti, der giver et rigtig godt lysindfald i hele rummet.

I stuen er der ligeledes placeret en brændeovn, der skaber hygge og samtidig et fint supplement til elvarmen i huset. Fra stuen går du ned i en fordelingsgang med badeværelse med spa samt 2 soverum – hver med to sovepladser og god skabsplads.
Fra stuen er der udgang til en dejlig sydvestvendt træterrasse, der delvis er overdækket. Ejer har endvidere etableret gangareal rundt om huset i træ til yderligere to træterrasser imod syd samt øst, og derfor er der stort set altid en chance for at finde læ og solplads.

Trans Ferieby er et lukket område uden gennemgående trafik og af fællesfaciliteter kan bl.a. nævnes en ny legeplads fra 2013, samt et godt fælleshus.
https://www.cofman.com/danmark/hus/14345

Adresse Oplysninger
By : Lemvig
Postnr : 7620
Vejnavn : Lykkevej 24
Longitude : E0° 0' 0''
Latitude : N0° 0' 0''
Fritidsbolig Til salg
  • Sagsnummer : 1706MS
  • Kontantpris : 725.000 kr.
  • Udbetaling : 50.000 kr.
  • Ejerudgift : 1.317 kr.
  • Boligareal : 56 m2
  • Grundareal : 600 m2
  • Etagertotal : 1
  • Antal rum : 3
  • Byggeår : 1971
Pris: 725.000 kr.
Gratis salgsvurdering
Ingen binding – Solgt eller gratis
Stort køberkartotek
Stort lokalkendskab og kundekreds
Bestil en salgsvurdering nu!

Dit navn *

Dit telefonnummer *

Din e-mail

Adresse på ejendom der skal sælges*