Præsentabel stilren og indflytningsklar villa

117 m² - Stadionvej 1, 8765 Klovborg

Beskrivelse

Præsentabel stilren og indflytningsklar villa beliggende på blind vej

Villaen her er beliggende centralt i Klovborg på en stille blind vej. Klovborg er en mindre landsby med et rigtig godt sammenhold. I byens moderne biograf vises der nye og aktuelle film og her er hele 3 sale samt et Forsamlingshus. De daglige indkøb kan foretages hos den lokale købmand og i fritiden kan man deltage i det blomstrende foreningsliv, der også findes i byen. Har man børn er der både børnehave og Friskole samt SFO i gåafstand og man er desuden omgivet af en skøn natur, der indbyder til gå-, løbe- og cykelture.

Geografisk ligger Klovborg ca. 6 km fra Nørre Snede, ca. 25 km fra Horsens og Brande og kun ca. 10 minutters kørsel fra motorvejen. Fra byen er der desuden gode busforbindelser og bussen holder lige uden for.

Villaen er opført i 1972 i et plan med 117 godt fordelte kvm og den er beliggende på en hjørnegrund på 700 kvm.

Der er sket en omfattende renovering, så villaen fremstår moderne og indflytningsklar. Der er bl.a. påsat eternitplader på facaden, gavlene er nymalede, delvist nye vinduer (de resterende er fra 2006), nyt dørparti, der er nyt badeværelse og bryggers med Kvik elementer, ny kloakering med separation af regn- og spildevand, nyere gasfyr, nye el-installationer, nye lofter, efterisoleret, nye radiatorer og nye gulve i værelser og stue samt i det nye bryggers og badeværelse m.v. Med andre ord her kan man bare flytte ind og indrette sig med det samme.

En flisebelagt sti fører op til det flotte indgangsparti, hvor man bydes velkommen i entréen. Her får man adgang til 2 gode værelser samt det indbydende nye badeværelse med bruseniche og gulvvarme. Der er videre indgang til den store stue, hvor der er godt med plads til at indrette sig med både en spise- og hyggeafdeling. Herfra er der udgang til et vestvendt og delvist overdækket terrassemiljø, hvor sommeren kan nydes og der er plads til at stille en barnevogn m.m.

Fra stuen er der udgang til køkkenet. Det er et ældre, men dog moderniseret og imødekommende køkken, hvor der er plads til et par spisepladser. Fra køkkenet har man adgang til et større værelse samt udgang til det praktiske bryggers med gulvvarme, vaskefaciliteter samt grovkøkken og udgang til den overdækkede terrasse.

Haven er enkelt anlagt med græsarealer og enkelte buske træer. Den gamle garage er omdannet til et 25 kvm stort og isoleret værksted.

Nyt badeværelse og bryggers

Lyst og imødekommende

Godt isoleret værksted

Stærkt sammenhold i byen

Tæt på motorvej og Nørre Snede

Adresse Oplysninger
By : Klovborg
Postnr : 8765
Vejnavn : Stadionvej
Husnr : 1
Longitude : E9° 29' 2.8''
Latitude : N55° 56' 1.5''