Nedsat 100.000,- kr

195 m² - Ahornvej 27, 7361 Ejstrupholm

Beskrivelse

Centralt beliggende villa på blind vej

Er man på jagt efter en solid villa, der ligger rigtig godt i forhold til hverdagens fornødenheder så se med her.

Villaen er opført i 1974 i et plan med hele 146 veldisponerede kvm og planløsningen passer godt til eksempelvis familielivet. Den ligger sidst på en blind vej, hvor det er helt trygt at sende børn ud at lege. Derudover er der veletablerede stisystemer, der fører til midtbyen. Her finder man indkøbsmuligheder og en skole med klassetrin 0. – 9. klasse, og i forbindelse med skolen ligger en nyere børnehave og vuggestue samt sportshallen. Udover en bynær beliggenhed kommer man også til at bo tæt på et større skovområde og Ejstrupholm Sø, hvor det er oplagt at lægge både vandre- og løbeturen forbi. Skal man pendle er der gode busforbindelser til Ikast/Herning og Nørre Snede/Horsens.

Foran villaen er anlagt et stort flisebelagt område, hvor der både er plads til at parkere biler, campingvogn eller trailer m.m., og derudover er der et dobbelt overdække ved indgangspartiet, så man kan komme tørskoet ind samt sidde og nyde sommeren under tag.

Der er to indgange til villaen. Dels via den pæne entréindgang, hvor der ligger et gæstetoilet og dels via det praktiske og rummelige bryggers med vaskefaciliteter, skabe til opbevaring, hvor et ovenlysvindue lader lyset strømme ind. Fra bryggerset går man direkte ind i et stort køkken-alrum. Køkkenet er et ældre, men velholdt og funktionelt køkken med mange skabe. I alrummet kan man samles til måltiderne, hvor man kan nyde dagslyset, der strømmer ind fra det store vinduesparti mod havesiden. Fra alrummet er der udgang til værelsesafdelingen og stuen. I værelseafdelingen ligger der et større soveværelse, 2 børneværelser og et retro badeværelse med både badekar og bruseniche. Stuen er stor og her er plads til at indrette både en spiseafdeling og sofa-område. Fra både alrum og stuen er der udgang til en skøn terrasse mod vest.
Har man en pladskrævende hobby kan man her indtage et godt isoleret og opvarmet hobbyrum. Haven er anlagt med græsarealer og er nem at holde.

For fremvisning ring til Ejendomscentret på telefon:
27134500

Adresse Oplysninger
By : Ejstrupholm
Postnr : 7361
Vejnavn : Ahornvej
Husnr : 27
Longitude : E9° 17' 52.5''
Latitude : N55° 59' 11.4''
Gratis salgsvurdering
Ingen binding – Solgt eller gratis
Stort køberkartotek
Stort lokalkendskab og kundekreds
Bestil en salgsvurdering nu!

Dit navn *

Dit telefonnummer *

Din e-mail

Adresse på ejendom der skal sælges*