Ejendom med 4,5 ha jord og med solceller

148 m² - Givevej 57, 7361 Ejstrupholm

Beskrivelse

Naturskøn beliggende lystejendom med 4,5 HA jord og kort afstand til Ejstrupholm.

Søger I en ejendom med jord, hvor der er mulighed for at have heste, så kan denne ejendom ca. 30 minutters kørsel fra Horsens, Herning, Ikast og Vejle måske være ejendommen for jer. Her kan børnene, uden at skulle ud på trafikeret vej, cykle ind til Ejstrupholm, hvor der er skole, idrætsfaciliteter og indkøbsmuligheder m.m.

Der medfølger ca. 4,5 ha jord med egen sø og skov, der naturligvis tiltrækker det rige dyreliv, der er i området. Udover et rummeligt stuehus i 2 plan fordelt med 148 kvm får man yderligere et godt isoleret værksted og en dobbelt garage samt nogle gode udebygninger, hvor der er plads til hestehold. Stedet opvarmes af både stoker- og fastbrændselsfyr og der er solceller på taget, hvilket giver rimelige forbrugsudgifter.

Stuehuset er løbende vedligeholdt og moderniseret og der er fortsat mulighed for at sætte sit eget præg.

I stueplan finder man de centrale samlingspunkter, der består af en stor stue og et pænt køkken i åben forbindelse med entréindgangen og et alrum, hvor man kan samles til måltiderne. Herfra er der udgang til et terrasseområde mod vest. I forbindelse med entréindgangen ligger tillige bryggers og et rummeligt badeværelse med en bruseniche.

Fra alrummet går man videre ind i opholdsstuen, der har flotte trægulve og hvor der er fint med plads til både sofahygge og hyggelige middage omkring spisebordet. I denne del af villaen finder man også et soveværelse med skabe samt endnu et værelse.
På førstesalen træder man op på et rummeligt repos, der har flere anvendelsesmuligheder. Her ligger et stort hyggeligt værelse med lofter til kip og synlige bjælker.

Uderummet er en skøn oase med masser af plads og højt til himlen. Med så meget jord er der nærmest uanede muligheder for anvendelse. I dag er der anlagt et stort område med græs og familiens børn kan gå på opdagelse på egen grund.

En skøn ejendom med et stort potentiale, som vi glæder os til at vise frem.

Adresse Oplysninger
By : Ejstrupholm
Postnr : 7361
Vejnavn : Givevej
Husnr : 57
Longitude : E9° 19' 42''
Latitude : N55° 58' 47.5''
Gratis salgsvurdering
Ingen binding – Solgt eller gratis
Stort køberkartotek
Stort lokalkendskab og kundekreds
Bestil en salgsvurdering nu!

Dit navn *

Dit telefonnummer *

Din e-mail

Adresse på ejendom der skal sælges*