Velholdt og velbeliggende villa i roligt kvarter

126 m² - Højtoftegade 10, 8766 Nørre Snede

Beskrivelse

Velholdt og velbeliggende villa i roligt kvarter

Med en rolig beliggenhed i et veletableret område over for sportsanlæg og et dejligt skovområde, finder man denne yderst velholdte villa, der er opført i 1962 i to plan fordelt med 126 kvm i stueplan plus en kælder på hele 92 kvm med integreret garage, alt sammen beliggende på en stor grund på hele 928 kvm.

Området er attraktivt, da man kommer til at bo i nærheden af både børnehave, en god skole, idrætsfaciliteter og stadion. Derudover byder naturen sig til, og alt sammen kan nås inden for en kort gåtur.

Der er sket en løbende venligeholdelse af både villa og have, og her vil man opleve, at der er passet godt på tingene.

Man bydes velkommen i et vindfang, der leder videre ud i en rummelig fordelergang, der giver adgang til alle stueplans rum.

Køkkenet er et pænt køkken med lyse fronter og i alrummet er der plads til at samles omkring spisebordet. Fra alrummet er der indgang til den meget rummelige og alligevel hyggelige stue, hvor der er god plads til både sofa- og hyggekrog og en spiseafdeling. Her står en Morsø brændeovn og spreder varme på en kølig dag. På de varme dage kan man gå ud på en vestvendt terrasse, hvor man sidder ugeneret og kan nyde udsigten ud over haven.

Stueplan rummer endvidere et godt soveværelse med originale indbyggede skabe samt et badeværelse med lyse fliser på vægge og gulv.

Kælderen er lys og imødekommende og har flere anvendelsesmuligheder. Den er indrettet med et retromoderne badeværelse, 2 gode disponible rum, et godt vaskerum med god plads til at håndtere vasketøjet samt et praktisk viktualierum.

Haven er vokset godt op med flere dekorative buske og træer. Derudover er der en flot græsplæne og foran villaen er der etableret et flisebelagtområde med både nedkørsel til garagen samt indkørsel til carporten.

Vi glæder os til at vise villaens potentiale og muligheder frem ved en fremvisning.

Kontakt Morten Skovbo for fremvisning på 24285599

Adresse Oplysninger
By : Nørre Snede
Postnr : 8766
Vejnavn : Højtoftegade
Husnr : 10
Longitude : E9° 23' 50.5''
Latitude : N55° 57' 41''
Villa Til salg
  • Sagsnummer : 1940MS
  • Kontantpris : 965.000 kr.
  • Ejerudgift : 1.659 kr.
  • Boligareal : 126 m2
  • Grundareal : 928 m2
  • Etagertotal : 2
  • Antal rum : 5
  • Byggeår : 1962
  • Kælderareal : 92 m2
  • Energimærke : D
Pris: 965.000 kr.
Gratis salgsvurdering
Ingen binding – Solgt eller gratis
Stort køberkartotek
Stort lokalkendskab og kundekreds
Bestil en salgsvurdering nu!

Dit navn *

Dit telefonnummer *

Din e-mail

Adresse på ejendom der skal sælges*