Villa i naturskønne omgivelser med udsigt til åbne

131 m² - Stadion Alle 3, 7362 Hampen

Beskrivelse

Villa i naturskønne omgivelser med udsigt til åbne marker

Denne villa ligger på en blind vænge i Hampen, der er et naturskønt omåde omgivet af dejlig natur med bl.a. Hampen Sø, der er en af Danmarks reneste badesøer med badestrande samt Palsgårdskov, hvor man også kan lufte hunden i hundeskoven. I området er der flere gode faciliteter til at være aktiv i naturen og ligeledes for børnene er der en stor naturskovslegeplads samt mulighed for at lave bål og hygge med bålmad ved søen m.m.

Villaen ligger tæt på Multihallen, der udover at tilbyde en masse gode sportsaktiviteter også danner rammen om hyggelige fællesspisninger, hvor man kan mødes med de øvrige borgere til socialt samvær. Herudover finder man i kort gåafstand Stadion samt Den Skæve Bane, der er en skøn natursti med en strækning på intet mindre end 79 km igennem frodige løvskove og sandede eng-landskaber m.m. og naturligvis med gode muligheder for at opleve dyrelivet på tæt hold.

Her får man en velindrettet villa, der er opført i 1979 i et plan. Den er beliggende på en grund, der udgør hele 1.044 kvm, hvor man også finder en integreret garage og et udhus. Der er sket en løbende vedligeholdelse og villaen fremstår i god stand.

De centrale samlingspunkter i villaen er det nyere lyse køkken, hvor der er god plads til madlavningen, samt alrummet og opholdsstuen. I alrummet kan man samles til måltiderne samt gå ud i en rummelig udestue. Opholdsstuen indbyder til sofahygge og i løbet af sommerperioden kan man gå ud på en solrig terrasse.

I den ene side af villaen i forbindelse med stuen finder man et forældresoveværelse med indgang til badeværelset, hvorfra der også er udgang til den pæne entré. På den anden side af køkken-alrummet ligger der 2 gode børneværelser og det praktiske lyse bryggers, hvor der er vaskefaciliteter m.m.

Uderummet er anlagt så det er nemt at holde, og her overtager man en hyggelig lukket have, hvor der både er plads til terrassehygge, men så sandelig også børneleg og fysisk aktivitet.

Adresse Oplysninger
By : Hampen
Postnr : 7362
Vejnavn : Stadion Alle
Husnr : 3
Longitude : E9° 21' 23.3''
Latitude : N56° 0' 56.5''
Gratis salgsvurdering
Ingen binding – Solgt eller gratis
Stort køberkartotek
Stort lokalkendskab og kundekreds
Bestil en salgsvurdering nu!

Dit navn *

Dit telefonnummer *

Din e-mail

Adresse på ejendom der skal sælges*