Sommerhus med unik beliggenhed

104 m² - Strandengen 12, 7130 Juelsminde

Beskrivelse

Vi udbyder her et helårsgodkendt sommerhus med en helt unik beliggenhed. Huset ligger lige ud til en kanal, så omgivelserne er yderst smukke – og det er huset også. Inde får man to værelser og et badeværelse med spa, mens boligens mørke ydre og prægtige vinduesparti præsenterer sig flot udefra.

Man bliver budt velkommen af en træterrasse og en overdækket hoveddør. Denne åbner op til stueplanet, som er udført i et fremragende åbent plan, der indleder med køkkenet. Dette er veludført med lyse klinker på gulvet, loftspots og hvide overflader. Komfuret vender mod alrummet, der har direkte adgang til terrasseområdet.

Alt er lyst og indbydende, ikke mindst stuen, der har et udbygget vinduesparti med dør til endnu et terrassemiljø, og dette vender ud til kanalen. På førstesalen får man hele tre værelser, og det ene af disse har fransk altan ved et pænt glasparti lig det i stuen. Tilmed får man ydermere en hems til ekstra sovepladser. På denne sal gemmer sig også badeværelset, der har fine klinker i granitlook og et afslappende hjørnespa samt bruseniche.

Især terrassen mod kanalen er ganske fredfyldt og har et skønt kig til vandet. Kysten ligger under 200 meter fra boligen, og marinaens leben er ligeledes tæt på. Man kan køre i bil til Juelsminde Golfklub på under ti minutter, og Juelsminde er i det hele taget en hyggelig by, der har arrangementer i sommerhalvåret og er fredelig i vinterhalvåret.

Ejerforeningen er velfungerende, og de sørger for den primære vedligeholdelse af den udvendige del af ejendommen. Ydermere er der et fælleshus, som man har mulighed for at leje.

Kom og nyt udsigten – kontakt os for en fremvisning på telefon 24285599

Adresse Oplysninger
By : Juelsminde
Postnr : 7130
Vejnavn : Strandengen
Husnr : 12
Longitude : E10° 0' 7.4''
Latitude : N55° 43' 1.6''
Gratis salgsvurdering
Ingen binding – Solgt eller gratis
Stort køberkartotek
Stort lokalkendskab og kundekreds
Bestil en salgsvurdering nu!

Dit navn *

Dit telefonnummer *

Din e-mail

Adresse på ejendom der skal sælges*