Ny pris

219 m² - Storegade 53, 8765 Klovborg

Beskrivelse

Centralt beliggende bolig med mulighed for erhverv/hobby

Søger du en bolig hvor du kan sætte dit eget præg på indretningen? Her i centrum af Klovborg, er muligheden. Boligen er på 130 kvm, opført i 1914 og renoveret i 1984. Boligen er velholdt, men med ældre inventar, hvorfor renovering må forventes. Boligen er oplagt til køberen der drømmer om mindre erhverv fra hjemmeadressen, eller har brug for god plads til fritidsinteressen. Boligen har et godt disponibelt rum, velegnet til at indrette enten et mindre butikslokale, webshop lager eller salon. Alternativt kan ejendommens to garager og et mindre værksted også udnyttes til erhverv eller hobby. Til begge formål, er der gode parkeringsforhold ved siden af huset. Beliggenheden er yderst central i Klovborgs hovedgade, og derfor med kort afstand til byens butikker, skole og busforbindelser.

Grunden er på 1122 kvm og har, udover gode parkeringsmuligheder ved huset, en stor sydvendt og privat have, udlagt i græs med gamle frugttræer og blomsterbuske.

Beboelsen er i to plan, og indeholder i stueplan to stuer, køkken hvor der med fordel kan åbnes op til stuerne, bryggers, entre og badeværelse med bruser. På 1.sal er der foruden soveværelse, også yderligere to værelser og et repos der kan anvendes som kontor eller lign.

Klovborg er en mindre landsby med godt 550 indbyggere. Her er et godt sammenhold og et aktivt foreningsliv. Fra byen er der gode busforbindelser til de omkringliggende byer. Byen har gode indkøbsmuligheder, daginstitution, privat skole, biograf mv. Området omkring Klovborg er særdeles naturskønt, med kuperet terræn og skov. Horsens og Brande ligger blot 25 km derfra og Nørre Snede blot 7 km derfra.

Adresse Oplysninger
By : Klovborg
Postnr : 8765
Vejnavn : Storegade
Husnr : 53
Longitude : E9° 29' 27.5''
Latitude : N55° 55' 52.4''
Gratis salgsvurdering
Ingen binding – Solgt eller gratis
Stort køberkartotek
Stort lokalkendskab og kundekreds
Bestil en salgsvurdering nu!

Dit navn *

Dit telefonnummer *

Din e-mail

Adresse på ejendom der skal sælges*