Velholdt villa.

116 m² - Valmuevej 1, 8766 Nørre Snede

Beskrivelse

Med adresse på Valmuevej i Nørre Snede, bor du centralt og med nem adgang til byens faciliteter. Villaen er velegnet til familier eller par der ønsker at bo i et roligt og etableret kvarter. Villaen er opført i gule sten, med eternittag og mahognivinduer, og indeholder en stor vinkelstue med spiseplads og udgang til have og terrasse. Fra stuens spiseområde er der adgang til køkkenet. Her kan evt. åbnes op hvis man ønsker et åbent køkken/alrum. Der er soveværelse med indbyggede skabe, to værelser, entré, badeværelse med badekar, bryggers og udestue.

Til boligen hører også en muret garage med redskabsrum. Ligesom der er opført en stor dobbelt carport i træ ved den flisebelagte indkørsel. Hvis man kan lide at nyde årstidernes skiften er der rig mulighed for dette i husets hyggelige udestue, der ligger i forlængelse med drivhus og have.

I Nørre Snede får du gode indkøbsmuligheder med SuperBrugsen og Rema1000.Ligesom der også er byggemarked, blomsterforretning, grillbar og pizzaria. Byen har et godt sammenhold, og der arrangeres løbende begivenheder i byen. For familier med skolesøgende børn, er der ny skole fra 0. klasse til og med 9. klasse. Og ved skolen finder man også byens kulturhus, børnehave, idrætshal, og boldbaner. Fra Nørre Snede kan Vejle eller Horsens nås på 20-30 min. Og Århus eller Kolding på ca. 45 min.

Kontakt Morten Skovbo på 24285599 for fremvisning.

Adresse Oplysninger
By : Nørre Snede
Postnr : 8766
Vejnavn : Valmuevej
Husnr : 1
Longitude : E9° 23' 30.1''
Latitude : N55° 58' 5.2''
Gratis salgsvurdering
Ingen binding – Solgt eller gratis
Stort køberkartotek
Stort lokalkendskab og kundekreds
Bestil en salgsvurdering nu!

Dit navn *

Dit telefonnummer *

Din e-mail

Adresse på ejendom der skal sælges*