Rummelig indflytningsklar villa

197 m² - Spurvevej 21, 7160 Tørring

Beskrivelse

Rummelig indflytningsklar villa

På en lukket stikvej i en godt og familievenligt kvarter udbydes denne yderst velholdte villa til salg. Her er integreret carport, 5 kWh solcelleanlæg, Genvex ventilationsanlæg, stor lukket terrasse, nem anlagt have og en virkelig god indretning med god plads til hele familien.

Husets samlingspunkt er køkken/alrummet der har masser af lysindfald fra store vinduer mod syd. Herfra er der selvfølgelig direkte udgang til den store lukkede terrasse og have, som kan nydes langt ud på aftenen, med sin delvise overdækning fra husets udhæng, der også har indbyggede spots. Fra alrummet forgrener huset sig videre, til en lys nedsænket stue med brændeovn. Og videre til endnu en stue/multirum, der er tilbygget i 2013. Materialevalget er overalt flot afstemt og giver en gennemført oplevelse i rummene. I husets østlige ende finder man et åbent kontor og børnenes afdeling. Her er der 3 gode værelser og et badeværelse med bruserniche. Voksenafdelingen mod vest indeholder soveværelse, w-i-c og eget badeværelse med brusenishe samt en entre. Husets bryggers er centralt beliggende, og har direkte udgang til carport og hobbyrum.

Hele huset er særdeles velholdt og står indflytningsklart. Overalt er der vandskurede indervægge, holdt i neutrale lyse nuancer, ligesom der selvfølgelig er gulvvarme overalt.
Boligens udvendige arealer er fint afstemt med boligen. Her er stor flisebelagt indkørsel med plads til flere biler, velpasset nem have med cykelskur og drivhus.

Tørring by: Byen har knap 3.000 indbyggere, skole til 10. klasse, svømmehal og gymnasium. Herudover er der et stort sports- og foreningsudbud. Byen ligger ca. 10 min. kørsel fra Vejle Nord, 15 min. fra Horsens mens Århus kan nås på ca. 45 min.

Kontakt for fremvisning:
Ejendomscentret
Morten Skovbo
24285599

Adresse Oplysninger
By : Tørring
Postnr : 7160
Vejnavn : Spurvevej
Husnr : 21
Longitude : E9° 29' 33.7''
Latitude : N55° 51' 31.4''
Gratis salgsvurdering
Ingen binding – Solgt eller gratis
Stort køberkartotek
Stort lokalkendskab og kundekreds
Bestil en salgsvurdering nu!

Dit navn *

Dit telefonnummer *

Din e-mail

Adresse på ejendom der skal sælges*