Stor grund og med værksted på 117 m2

117 m² - Nørregade 13, 8765 Klovborg

Beskrivelse

Stor grund og værksted midt i byen
Tilbagetrukket, og dog centralt i Klovborg finder man denne rødstens et-plansvilla fra 1968. Villaen fremstår velholdt og i god men original stand. Beliggenheden er yderst central, med bl.a. byens sportsplads som nabo, og også hovedgaden og indkøb ligger i gåafstand fra boligen. Villaen ligger roligt og privat på en 2669 kvm stor grund, med privat tilkørselsforhold og stisystemer til byen umiddelbart ved siden af huset.
Beboelsen består af 117 kvm, fordelt på entré, køkken med spiseplads, spise/tv-stue, stor stue med udgang til en tilbygget udestue og ejendommens haveanlæg. Badeværelse med bruser, soveværelse og værelse, begge med faste skabe samt en baggang. Der er god udsigt over grunden og haveanlægget overalt fra boligen.
Ejendommen har et tilhørende, stort værksted på 117 kvm. Her er der god loftshøjde, rummet er isoleret, der er port i den ene ende og her er indrettet med flere mindre rum til forskellige formål. Værkstedet har en god størrelse, og deraf mange anvendelsesmuligheder for både privat opbevaring eller mindre håndværksvirksomhed eller lign., som har fordel i eget værksted og garage sammen med boligen.
I Klovborg er der godt sammenhold og et aktivt foreningsliv. Byen har godt 550 indbyggere, og er centralt beliggende i forhold til de omkringliggende byer Horsens og Brande blot 25 km derfra og Nørre Snede blot 7 km derfra. Fra byen er der gode busforbindelser til de omkringliggende byer. Byen har gode indkøbsmuligheder, daginstitution, privat skole, biograf mv.

Adresse Oplysninger
By : Klovborg
Postnr : 8765
Vejnavn : Nørregade
Husnr : 13
Longitude : E9° 29' 10.7''
Latitude : N55° 56' 3.2''
Gratis salgsvurdering
Ingen binding – Solgt eller gratis
Stort køberkartotek
Stort lokalkendskab og kundekreds
Bestil en salgsvurdering nu!

Dit navn *

Dit telefonnummer *

Din e-mail

Adresse på ejendom der skal sælges*