Indflytningsklar villa med stor grund

129 m² - Ikastvej 35, 7361 Ejstrupholm

Beskrivelse

Indflytningsklar villa med stor grund

På en stor grund, tæt ved Ejstrupholm ligger denne indflytningsklare familievilla. Villaen ligger i et mindre landsbymiljø, hvor der er højt til himmelen og masser af natur i nærheden. Grunden er på 1370 kvm, og består af en stor have, med gode fliseterrasser og masser af plads og mulighed for aktiviteter af enhver slags.

Her kommer I til at bo med naturen i baghaven, men stadig med naboer omkring jer. Huset er i to plan, og opført i 1943. Fremstår indbydende og velholdt med hvide vægge, lofter og inventar. Huset er på 130 kvm, og har en god funktionel indretning. I stueplan er husets centrum køkken/alrummet, hvor også trappen til 1. sal befinder sig. Videre fra alrummet, fordeler huset sig til hhv. en stor åben stue, soveværelse, bryggers og badeværelse med bruser. På 1. sal er der et stort repos, som kan anvendes til f.eks. hyggehjørne, kontor eller lign. Fra repos’et er der udbygget en overdækket altan, hvorfra der er flot udsigt over grunden og området. Yderligere finder man et stort soveværelse og værelse med walk-in-skab på 1. sal.

Til boligen hører et 50 kvm stort værksted/garageanlæg. Oplagt til at arbejde med maskiner, motorer eller andre interesser. Området har rig natur, der giver mulighed for naturoplevelser til både fods eller på cykel, og et rigt dyreliv tæt ved boligen. Her er gode busforbindelser, og tilkørsel til motorvejsnettet ligger blot 15 minutters kørsel fra boligen, så turen til områdets større byer Ejstrupholm, Ikast, Brande, Billund, Herning kan nås inden for ca. 30 min.

Kontakt Ejendomscentret v/ Morten Skovbo på 24285599 for fremvisning.

Adresse Oplysninger
By : Ejstrupholm
Postnr : 7361
Vejnavn : Ikastvej
Husnr : 35
Longitude : E9° 15' 43.3''
Latitude : N56° 0' 23''
Gratis salgsvurdering
Ingen binding – Solgt eller gratis
Stort køberkartotek
Stort lokalkendskab og kundekreds
Bestil en salgsvurdering nu!

Dit navn *

Dit telefonnummer *

Din e-mail

Adresse på ejendom der skal sælges*