Flot sommerhus med udsigt til Asvig

70 m² - Trekanten 10, 7130 Juelsminde

Beskrivelse

Indendørs
Huset er lyst og indbydende; med en hyggelig stue med en brændeovn og tv. Der er et spiserum, hvor man kan sidde og spise sine måltider. I forlængelse deraf er der en udestue med en sofagruppe, hvor det er oplagt at drikke sin kaffe og nye et stykke kage, mens man spiller brætspil. Der er et lyst og nydeligt køkken med gulvvarme og badeværelse med ovenlysvindue som giver et godt lysindfald og med gulvvarme,. Huset har to gode værelser, med henholdsvis en dobbeltseng og køjesenge. Huset har også internet.
Udendørs
Huset er et sort træhus, der ligger på en lukket grund med et væld af forskellige udendørsfaciliteter, der henvender sig til den aktive familie. Der er bl.a. en shelter, hvor man kan sove under åben stjernehimmel. Der er gode muligheder for at prøve kræfter med at lave mad udendørs. Der er et udendørskøkken, en bålplads og grill. Ligeledes en udendørsbruser, der er helt perfekt, når sandet skal skyldes af efter strandturen. To gode terrasser, en mod øst og en mod vest.
Sidst men absolut ikke mindst; er der en overdækket terrasse med loungemiljø og et læsejl, der kan skærme for vinden og skabe et privat rum. Ligeledes kan terrassen lukkes således, at hunden kan løbe frit omkring. Hvad er ikke mere afstressende end at sidde og slappe af evt. med en god bog, mens familiens mindste enten leger i sandkassen, på sansegyngen eller på gyngen! Alt i alt et hus, der både ligger op til aktivitet og leg, men også afslapning og samvær for hele familien.
Taget er skiftet i 2015 samt en del af vinduerne.
Beliggenhed
Sommerhuset ligger i et naturområde, med en dejlig sandstrand inden for kort gåafstand. Ligeledes er der ikke langt til Juelminde; en spændende handelsby, med et hyggeligt havnemiljø. Her kan I går på restaurant, spise en is eller børnene kan lege på krabbevædeløbsbanen eller spille et spil minigolf. I As Vig er der en købmand hvor de daglige indkøb kan gøres. As Vig ligger centralt placeret i Jylland og tæt på områdets store attraktioner så som Legoland og Djurs Sommerland.

Sommerhus er udlejet hos Feriepartner.

Adresse Oplysninger
By : Juelsminde
Postnr : 7130
Vejnavn : Trekanten
Husnr : 10
Longitude : E10° 0' 53.4''
Latitude : N55° 45' 38.9''
Gratis salgsvurdering
Ingen binding – Solgt eller gratis
Stort køberkartotek
Stort lokalkendskab og kundekreds
Bestil en salgsvurdering nu!

Dit navn *

Dit telefonnummer *

Din e-mail

Adresse på ejendom der skal sælges*